Puzzle „Christos Raždajetsja!“

Košice, 24. november (TSKE) V čase prebiehajúcej Filipovky a blížiacich sa sviatkov Narodenia Pána, Rada pre mládež Košickej eparchie v spolupráci s Masmediálnou komisiou Košickej eparchie pripravila puzzle "Christos raždajetsja".

Toto puzzle má ľuďom pripomínať pravdu o Bohu, že je dobrý a má rád človeka. Od jeho lásky ho neodradil ani prvý hriech prarodičov Adama a Evy spáchaný v raji. Neustále staval most k ľuďom, aby mohol byť s nimi. Staval ho dielik po dieliku. A práve najdôležitejšou časťou tejto skladačky bolo narodenie jeho Syna Ježiša Krista na tento svet. Puzzle môže byť využité ako skvelá katechetická pomôcka pre každú rodinu, či ako skvelý vianočný darček pre deti. V ponuke je v  35 - alebo 88 - dielnej sade. Jeho zložením sa vytvorí ikona Narodenia Pána s pozdravom "Christos raždajetsja! Slavite jeho!" Objednať si ho je možné na stránke www.aetos.sk alebo vo svojej farnosti.

Ako už bolo spomenuté puzzle vzniklo v spolupráci Rady pre mládež Košickej eparchie a Masmediálnou komisiou Košickej eparchie, jeho zakúpením podporíte ich mediálne projekty.

TSKE

Foto: Sofia Mikulová